Besplatna dostava preko 100KM narudžbe!

Narudžbe do 50KM dostava 8KM, od 50-100KM 4,00KM!

PUNJAČI ZA JOYSTICK-E
PUNJAČI ZA JOYSTICK-E

Kada igrate video igre, posvećujete pažnju raznim aspektima igre, a posljednja stvar koju želite brinuti je da će vam baterija džojstika nestati u ključnom trenutku. Punjači za džojstike osiguravaju da vaš džojstik uvijek bude spreman za akciju.

DŽOJSTICI ZA PLAYSTATION
DŽOJSTICI ZA PLAYSTATION

Gaming industrija je danas više uzbuđujuća nego ikad prije. S razvojem igara dolazi i potreba za kvalitetnim gaming opremom, a joysticki su postali nezaobilazan dio svakog ozbiljnog igračkog seta.

GAMING SLUŠALICE
GAMING SLUŠALICE

Gaming slušalice su posebno dizajnirane slušalice namijenjene igračima koji žele imati vrhunsko audio iskustvo tokom igranja svojih omiljenih igara. One pružaju visokokvalitetan zvuk, jasan mikrofon i udobnost kako bi vam omogućile potpuno uranjanje u igru.

KUĆANSKI PROIZVODI
KUĆANSKI PROIZVODI

Oduševite se našom širokom ponudom kvalitetnih kućanskih proizvoda! U današnjem brzom svijetu, pronalaženje efikasnih načina za obavljanje kućanskih poslova je prioritet za mnoge pojedince. Kada je riječ o kuhinji, praktični i pametni uređaji mogu napraviti veliku razliku. Predstavljamo vam različite inovativne kuhinjske alate dizajnirane da poboljšaju vaše kulinarsko iskustvo, maksimiziraju prostor i olakšaju svakodnevne poslove.

PAMETNI SATOVI
PAMETNI SATOVI

Pametni satovi su impresivni nosivi uređaji koji nude širok spektar funkcija za unapređenje svakodnevnog života. Sa svojim elegantnim dizajnom i sveobuhvatnom funkcionalnošću, zadovoljavaju različite potrebe korisnika tokom dana. Od praćenja zdravlja do zabave i povezivanja, ovi pametni satovi imaju sve što vam je potrebno.

HAVIT GAMING OPREMA
HAVIT GAMING OPREMA

Gejmate? Havit gaming oprema je savršen izbor za vas. Uz ergonomski dizajn tu je i vrhunski kvalitet koji će vas ostaviti bez daha. Za vas smo izdvojili mogo modela miševa, tastatura, slušalica, stolica, mikrofona i zvučnika. Upotpunite vaš gaming svijet sa našim HAVIT GAMENOTE proizvodima.

© 2023 - AN-KA d.o.o. - Sarajevo All Rights Reserved