KXD - novi brend pametnih telefona!

KXD - novi brend pametnih telefona!

14.02.2024

Predstavljamo vam jedinstvene i kvalitetne mobilne uređaje koje donosi renomirani brend KXD. Ovo visokotehnološko poduzeće specijalizirano je za razvoj, proizvodnju i prodaju proizvoda mobilne komunikacije te mobilnih inteligentnih terminala. Svojim usmjerenjem na inovacije i visoke standarde kvalitete, KXD je postao prepoznat kao jedan od vodećih brendova na globalnom tržištu mobilnih uređaja.

KXD Smartphone A07 serija:

Krenimo s impresivnom A07 serijom pametnih telefona koju nudi KXD. Sa svestranim značajkama i atraktivnim dizajnom, ovi pametni telefoni pružaju visokokvalitetno iskustvo korisnicima. Dostupni u četiri elegantne boje (crna, plava, pink i bijela), KXD Smartphone A07 4/128GB modeli nude snažne performanse i prostrano skladištenje po povoljnoj cijeni od 235,00 KM. Za one koji traže dodatnu snagu, tu je i varijanta s 6 GB RAM-a u crnoj boji po cijeni od 250,00 KM.
KXD Smartphone A09 serija:

Ako tražite još više opcija boja, A09 serija pametnih telefona pruža širok spektar izbora. S modelima u crnoj, tamno zelenoj, ljubičastoj i bijeloj boji, KXD Smartphone A09 nudi korisnicima 4/128GB konfiguraciju po pristupačnoj cijeni od 240,00 KM. Za dodatnu snagu, opcija s 6 GB RAM-a u crnoj boji dostupna je po cijeni od 255,00 KM.

KXD Smartphone A10 serija:

Najnovija serija pametnih telefona, A10, dolazi s modernim dizajnom i snažnim značajkama. U tamno plavoj i ljubičastoj boji, A10 serija nudi 6/128GB konfiguraciju po cijeni od 260,00 KM. Ovi uređaji donose kombinaciju stila, performansi i pristupačnosti.

Zaključak:

KXD brend mobilnih uređaja predstavlja savršen spoj inovacija, kvalitete i pristupačnosti. Sa širokim spektrom boja i konfiguracija, KXD pametni telefoni zadovoljit će različite ukuse i potrebe korisnika. Svi modeli spremni su pružiti vrhunsko iskustvo korisnicima po konkurentnim cijenama. Iskoristite priliku da istražite svijet KXD mobilnih uređaja i pronađete savršeni pametni telefon koji odražava vaš stil i potrebe.

Vidite više
                
                    

© 2024 - AN-KA d.o.o. - Sarajevo All Rights Reserved