KUĆANSKI PROIZVODI

KUĆANSKI PROIZVODI

26.07.2023

ZA KUHINJU & KUPATILO

Oduševite se našom širokom ponudom kvalitetnih kućanskih proizvoda! U današnjem brzom svijetu, pronalaženje efikasnih načina za obavljanje kućanskih poslova je prioritet za mnoge pojedince. Kada je riječ o kuhinji, praktični i pametni uređaji mogu napraviti veliku razliku. Predstavljamo vam različite inovativne kuhinjske alate dizajnirane da poboljšaju vaše kulinarsko iskustvo, maksimiziraju prostor i olakšaju svakodnevne poslove.

Stiskalica za zubnu pastu - Jednostavno i praktično cijedite pastu za zube laganim pritiskom. Zaboravite na muke sa stiskanjem, ovaj automatski uređaj će vam uštedjeti vrijeme i olakšati jutarnje rutine.


Držač za jaja za frižider - Urednost u vašem frižideru je konačno moguća! Zahvaljujući jedinstvenom dizajnu s glatkim guranjem i povlačenjem, ovaj držač nudi veliki kapacitet koji će vam štedjeti prostor i održavati frižider organiziranim.


Dozator konzervi za frižider - Organizirajte svoje konzerve bez napora! Njegov korisnički prijateljski dizajn, s velikim zakrivljenim otvorom, omogućuje jednostavno izvlačenje konzervi čim otvorite vrata frižidera.


Kutija za začine montirana na zid - Uštedite prostor u kuhinji s ovom funkcionalnom kutijom za začine. Sve vaše omiljene arome bit će na jednom mjestu, uredno organizirane i lako dostupne.


Vakumski zaptivač za hranu - Očuvajte svježinu hrane duže nego ikad prije! Ovaj prijenosni vakuumski aparat omogućava vam sigurno i praktično spremanje različitih vrsta hrane.


Prijenosni sokovnik - Uživajte u svježe pripremljenim sokovima bilo gdje! Snažan motor i oštrice od nehrđajućeg čelika osiguravaju izvrsne rezultate pri miješanju hrane.


Rezač za povrće 4 u 1 - Priprema hrane postaje zabavna! Sa četiri izmjenjive oštrice, lako ćete izrezati povrće u različite oblike i veličine.


Ručni toplinski zaptivač - Očuvajte svježinu hrane uz pomoć magnetnog dna koje vam omogućuje praktično pričvršćivanje na frižider ili bilo koju metalnu površinu u kuhinji.


Stalak za začine - Ovo je nezaobilazan dodatak za svakog kućnog kuhara. Montaža je jednostavna, a pristup omiljenim začinima nikada nije bio lakši.


Ljuštilo sa kutijom za odlaganje - Olakšajte pripremu voća i povrća s ovim praktičnim alatom koji je pogodan za različite vrste.


Presa za bijeli luk - Za praktičnost i brzinu u pripremi jela, ovaj dodatak je neprocjenjiv.


Mlaznica za pranje čaša sa cijevi od 80 cm - Temeljito očistite čaše pod visokim pritiskom i bez napora.


Alat za montažu dugmadi sa kliještima - Idealno za kreativce koji uživaju u ručnom radu ili šivenju.


Organizator za konzerve - Dajte svojoj kuhinji uredan izgled uz ovaj izvrstan dodatak.


Kanta za smeće sa mehanizmom za kesu - Održavajte higijenu u svom domu bez nepotrebnog dodira sa smećem, zahvaljujući ovom automatiziranom rješenju.


Komplet za knedle - Priprema knedli je postala jednostavnija nego ikad prije.


Sjeckalica za povrće 12 u 1 - Ovaj iznimno praktičan alat nudi višestruke funkcije u jednom uređaju.


3-8 mm magnetna gumica za čišćenje prozora - Omogućava temeljno čišćenje prozora na visokim visinama.


Pametni UV držač za dezinfekciju četkica za zube - Održavajte svoju oralnu higijenu na visokom nivou uz ovaj jedinstveni držač koji dezinficira četkice putem UV svjetlosti.



Izaberite svoje omiljene proizvode i poboljšajte svakodnevni život! Naručite odmah i iskoristite povoljnu ponudu!


Pogledaj proizvode!
                
                    

© 2024 - AN-KA d.o.o. - Sarajevo All Rights Reserved