Kontaktirajte nas +387 33 770 461
0 0,00 KM

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

section

Načini plaćanja

1. Plaćanje gotovinom pouzećem  

Opcija plaćanja pouzećem Vam omogućava da iznos narudžbe podmirite prilikom same dostave na navedenu adresu, tek kada robu vidite pred sobom. Plaćanje pouzećem nije moguće kod osobnog preuzimanja u našim radnjama. Plaćanje pouzećem se vrši isključivo u gotovini, dostavljaču prilikom same isporuke na navedenu adresu. U slučaju da primatelj nije u mogućnosti zaprimiti pošiljku na definiranoj dostavnoj adresi u trenutku dostave, dostavljač ostavlja obavijest o prispijeću pošiljke.

 

2. Plaćanje kreditnim karticama MastercardMaestroVisa

Svoju online narudžbu možete platiti i koristeći vašu MasterCard, Maestro ili Visa karticu. 

 

3.  pikpay

PikPay predstavlja brz i siguran online sistem plaćanja narudžbi. Online kupovina je definitvno najlakši mogući način plaćanja jer možete izvršiti naručivanje iz udobnosti svoga doma a sve što Vam je potrebno jeste Vaša kartica za plaćanje. Narudžba stiže direktno na Vašu kućnu adresu. Bez čekanja u redovima, bez podizanja novca na bankomatima - brzo jednostavno i efikasno!

4. Verified by Visa i MasterCard® SecureCode™

Web stranica je certificirana i ima naredna dva znaka:

Verified by Visa      MasterCard secure code

 

5. Sigurnost plaćanja kreditnim karticama

Tajnost Vaših podataka je zaštićena i osigurana upotrebom SSL enkripcije. Stranice za naplatu putem interneta osigurane su korištenjem Secure Socket Layer (SSL) protokola sa 128-bitnom enkripcijom podataka. SSL enkripcija je postupak šifriranja podataka radi spriječavanja neovlaštenog pristupa prilikom njihovog prijenosa. Time je omogućen siguran prijenos informacija te onemogućen nedozvoljen pristup podacima prilikom komunikacije izmeĎu korisnikovog računala i PikPay servisa, te obratno. Trgovac ne pohranjuje brojeve kreditnih kartica i brojevi nisu dostupni neovlaštenim osobama.